lauantai 14. toukokuuta 2016

Traveling coloring pages

Olen aiemmin eri yhteyksissä törmännyt ideaan luoda jotain yhdessä eri puolilla maailmaa asuvien ihmisten kanssa. Aiemmin olen osallistunut scrapbook projekteihin, mutta nyt sain idean toteuttaa samaa ideaa värittämisen kanssa.

Loin siksi Facebookiin aikuisille värittäjille suunnatun kansainvälisen ryhmän nimeltä Traveling coloring pages.

Idea on varsin yksinkertainen.

Joku aloittaa väritysprojektin. Hän valitsee sivun, jonka haluaa yhdessä muiden kanssa värittää. Hän julkaisee projektin ryhmässä. Muita värittäjiä ilmottautuu mukaan porukkaan, ja aloittaja värittää ensin itse yhden osan kuvasta, jonka jälkeen hän postittaa sen seuraavalle värittäjälle. Tämä värittää oman osansa kuvasta ja taas postittaa sen seuraavalle. Näin mennään niin kauan kunnes kaikki projektiin osallistuvat ovat värittäneet osansa ja kuva on siis valmis. Viimeinen lähettää kuvan sitten projektin aloittajalle, jolla on nyt käsissään ainutlaatuinen taideteos, jonka on värittänyt joukko ihmisiä, jotka asuvat kenties aivan eri puolilla maailmaa!

On upeaa nähdä, millaista taidetta syntyykään porukalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä minulle viesti. Kaikki viestit esimoderoidaan, eli viestisi julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen. Jos jätät viestiin yhteydenottopyynnön, en julkaise viestiäsi vaan otan sinuun yhteyttä sähköpostitse.